Programma 2024

  • 21-04-2024Golden oldies

    Een feest speciaal voor de oudere generatie, met de beste muziek uit de jaren '50, '60, '70 en '80. Laat je meeslepen door de iconische deuntjes en geniet van een avond vol nostalgie en plezier. Dus zet je dansschoenen maar vast klaar en bereid je voor om terug te gaan naar de goede oude tijd!
  • 27-04-2023De vette fuif

    Een avond vol ambiance, feest en dansen op de beste hits van de enige echte DJ Nico Vaes. Verwacht je aan een avond vol energie en plezier, waarbij je samen met je vrienden helemaal uit de bol kan gaan op de beste dansnummers. Dus bereid je voor op een onvergetelijke avond met DJ Nico Vaes!
  • 01-05-2024JO Run & KIDS Namiddag

    Het loop evenement dat niet alleen draait om sport, maar ook het samenzijn met vrienden (met een Jo bier in de hand) ter herdenking aan onze goede vriend Jo! Tenslotte is er ook aan de kleinste gedacht waarbij KLJ Zepperen springkastelen, grimages en shows voorziet. Kortom een onvergetelijke dag om samen met vrienden en familie te beleven!

Tickets zijn verkrijgbaar bij de lokale handelaars in Zepperen of bij onze organisatie. Online ticketverkoop is onlangs gestart en kan je doen door op onderstaande knop te klikken. We verwijzen je dan door naar onze shop. We raden je zeker aan tickets te kopen in voorverkoop want eens de tent vol is, sluit onze kassa. Mensen met enkel tickets kunnen dan nog binnen. Vol=vol